Malzemeler;
- 2 adet tavuk pirzola (isterseniz göğüsle de yapılabilir ama çok kuru olduğu için ben pirzola etini tercih ediyorum.)
- 1 adet patates
- Yarım adet küçük bir kereviz
- Yoğurt
- 5 diş sarımsak
Tavukları haşlayıp, küçük küçük parçalara ayırın. Patatesi parmak patatesin ince hali şeklinde, küçük küçük (kibrit çöpü denen şekilde) doğrayıp, kızartın. Ben genelde kızartma yapmamaya çalışıyorum. Fırında azıcık zeytinyağı döküp, patatesleri karıştırıp, pişirme kağıdına koyuyorum. Kerevizi rendeleyin. Tavuğu, kerevizi ve patatesleri derin bir kapta karıştırın. Üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün. Afiyetler olsun...
http://ush.re/mtz8
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder