19 Ekim 2013 Cumartesi

Kereviz Topları

http://ush.re/535c
Malzemeler;
  • 1 haşlanmış patates
  • Haşlanmış, küçük bir kerevizin çeyreği
  • Beyaz peynir ve rendelenmiş kaşar peyniri (miktar isteğe bağlı)
  • Tereyağı
  • Buğday rüşeymi
Yapılışı;
Haşlanmış patatesi ve kerevizi ezin. Hangi peyniri kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz. Ben rendelenmiş kaşar ve ezilmiş beyaz peyniri tercih ediyorum. Kerevizli patatese tereyağını ve peyniri de ekleyin, baharat olarak azıcık kimyon kullanıyorum. Buğday rüşeymiyle şekil alacak bir kıvam yakalamaya çalışın. Yaptığınız topları galeta ununa bulayıp, fırında azıcık pişirin. İsteğe bağlı olarak içine maydanoz da ekleyebilirsiniz. Afiyetler olsun...
http://ush.re/fn76
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder